Archiv

Díky, pane policisto. Řidič na pervitinu zběsile ujížděl s šestiletým chlapcem

Bezprostřední reakce dítěte jen dokreslila, jak nebezpečná situace to byla. „Díky, pane policisto,“ děkoval chlapec po záchraně. Při pomyšlení na to, co všechno se mohlo během těchto dlouhých minut stát, se ježí chlupy na rukou.

Úseky, kde byla povolená třicítka, měl řidič projíždět rychlostí přes 100 kilometrů v hodině. Málem přitom měl srazit cyklistu, který ale stihl na poslední chvíli uhnout. U lesního hřbitova, kde je velká koncentrace lidí, jel prý dokonce 150kilometrovou rychlostí.

[chooze:article;value:543993]

Řidičův mozek měl podle policistů ovlivňovat pervitin, muže už prý policie několikrát chytila pod vlivem drog a taky bez řidičáku. Je to jen několik dnů, co podle kriminalistů vezl nepřipoutané dvě děti. V autosedačce nebyl tentokrát připoutaný ani šestiletý chlapec, kterého mu svěřila přítelkyně. Než se dítě dostalo k matce, skončilo na vyšetření v nemocnici.

Velmi často podobná pronásledování končí u přestupkové komise. Tahle honička se ale vymyká. Člověk podle policie ohrozil na životě další řidiče, chodce, cyklisty i dítě na zadním sedadle. Sedmadvacetiletý řidič si vyslechl obvinění z trestného činu obecné ohrožení. Ve vězení může strávit osm let.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments