Archiv

Drsná hádka o ovladač: Vězni v Česku se o něj poprali, jeden skončil v nemocnici

Skupinka vězňů společně sledovala televizi ve společenské místnosti. Postupně jich několik odešlo a v místnosti nakonec zůstali jen dva z nich. Mezi nimi kolem druhé hodiny ráno vygradoval malicherný spor o to, nač se budou dívat.

Agresorovi vadilo, že jeho spoluvězeň drží dálkový ovladač a neustále přepíná programy a že on kvůli tomu nemůže žádný z pořadů dokoukat do konce. Hádka skončila rvačkou, kdy vězeň sebral spoluvězni ovladač a silnou ranou pěstí mu měl způsobit zlomeninu dolní čelisti.

[chooze:article;value:546627]

Napadený vězeň nechtěl mít ve věznici nálepku práskače a chtěl incident ututlat. Proto si vymyslel historku, že upadl v koupelně. Vězeňská lékařka ale okamžitě poznala, že zranění tomu vůbec neodpovídá. Napadený vězeň skončil na stomatologii a měsíc strávil ve vězeňské nemocnici v Praze, kdy nemohl konzumovat pevnou stravu.

Agresora navíc prozradily kamery. „Proti útočníkovi svědčily záběry z bezpečnostních kamer, které celý incident zaznamenaly, i lékařská zpráva. Vyšetřovatel útočníka už obvinil z přečinu ublížení na zdraví,“ oznámila mluvčí policie z České Lípy Ivana Baláková. Teď mu hrozí, že si trest prodlouží o další 3 roky.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments