Archiv

Horoskop na neděli 24. března: Hlídejte si svůj rozpočet

Beran

Přestaňte používat nedostatek peněz jako výmluvu. Využijte volného vstupu na akci a konečně si s přáteli vyrazte do společnosti. Přestože se vám nechce, uvidíte, že to bude stát za všechno přemáhání. Pozornost opačného pohlaví vám zvedne sebevědomí.

Býk    

Váš poslední vztah skončil nehezkým rozchodem a vy jste naprosto ztratili důvěru v opačné pohlaví. Vaše zlomené srdce však vyléčí pouze nová láska. Nebojte se opět otevřít a projevte své city. Je to těžké, ale pokud nebudete riskovat, nic nezískáte.

Blíženci          

Jste spíše klidní a máloco vás rozhodí. Tak trochu vás iritují příliš soutěživí lidé a neradi se s nimi do něčeho pouštíte. Tentokrát však bude zapotřebí zabojovat a ukázat tak, že na to máte. Je dobré být jednou za čas trochu bojovní. Prosaďte se!

Rak    

Máte v partnera naprostou důvěru a proto vám nevadí, když si bez vás vyrazí do společnosti. Abyste však zabránili vlezlým představám, naplánujte si na večer vlastní program. Vyrazte si s přáteli a zabavte tak svou vlastní mysl. Vyhnete se žárlivosti.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Milujete pocit toho, že jste dobýváni. Ctitelé si musí dostatečně zasloužit vaši pozornost. I tentokrát proto odpálkujete jednoho z mnoha a tak trochu si užijete pocitu, že máte navrch. Dejte však pozor na to, abyste si nenechali ujít příležitost.

Panna 

Svého partnera nadevše milujete. Přestože mu bezmezně věříte, nemůžete se zbavit pocitu nejistoty a bezdůvodně žárlíte. Pokud budete svou žárlivost držet na uzdě, partner bude polichocen vaší pozorností. Dejte si však pozor, abyste to nepřehnali.

Váhy  

Váš přítel si konečně našel partnera. Přestože se vám jeho nový objev tak úplně nezdá, podpořte jej. Uvědomte si, že pro ty které milujete, nikdo není dost dobrý. Váš názor je pro přítele moc důležitý. Dopřejte mu štěstí, na které tak dlouho čekal.

Štír     

Vaši přátelé pro vás znamenají vše. Proto se jich zastanete v každém případě, nehledě na to zda jsou v právu či ne. Vaši blízcí to dobře vědí a velice to oceňují. Dejte však pozor na to, pro koho se obětujete. Ne všichni by pro vás udělali to samé.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Jste atraktivní, zábavní a inteligentní. Důvodem nezájmu opačného pohlaví je nedostatečné sebevědomí. Pokud budete tím, kdo udělá první krok, nemusíte se bát neúspěchu. Zajisté poznáte, když někomu padnete do oka. Pokud je to vzájemné, neváhejte!

Kozoroh         

Poslední dobou na tom s penězi nejste zrovna nejlépe. Hlídáte si svůj rozpočet a velice dobře si rozmýšlíte všechny investice. Po několika měsících šetření si udělejte radost a pořiďte si něco nového. Pokud to je jednou za čas, určitě to neuškodí.

Vodnář          

V poslední době jste byli zavaleni prací. Užijte si proto zasloužené volno a pořádně si odpočiňte. Zkuste se oprostit od veškerého stresu a relaxujte. Dnešní den je jako stvořený pro to, abyste se věnovali sami sobě. Jak často se vám to podaří?

Ryby  

Jste od přírody spontánní lidé a někdy se rozhodujete až příliš ukvapeně. Naštěstí pro vás se skoro vždy řídíte svým instinktem. Pokud se ani dnes nemůžete rozhodnout, dejte na své předtuchy. Ušetříte si tak zbytečné problémy a nepříjemné situace.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments