Archiv

Horoskop na pátek 22. března: Začíná období plné úspěchů

Beran

Poslední měsíce se nacházíte ve finanční tísni a nemůžete se z ní vyhrabat. O to více se snažíte a trávíte veškerý možný čas v zaměstnání. Konečně se vám těžká dřina vyplatí a výplatní páska vás mile překvapí. Finanční injekce vám vytrhne trn z paty.

Býk    

Až doposud jste si byli jistí, že nejpevnějším blokem vašeho vztahu je schopnost přijímat kompromisy. V nepříjemné situaci se však ukáže, že jste vy tím, kdo dělá zásadní rozhodnutí. Nezneužívejte své převahy a dále si važte názoru vašeho partnera.

Blíženci          

Dnes je váš šťastný den. Šéf si konečně všiml vašeho úsilí a to se také objeví na vaší výplatní pásce. Přestože máte více peněz, než potřebujete, neusínejte na vavřínech. Držte se svého pracovního tempa a uvidíte, že suma se bude pohybovat nahoru.

Rak    

Práce je pro vás prioritou a v zaměstnání trávíte veškerý možný čas. To je také vidět na všem, co uděláte. Nenechte si zkazit radost z úspěchů. Kolegové jen nejsou schopní stačit vašemu tempu a pomluvami si kompenzují svůj pocit nedostatečnosti.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Jaro je v plném proudu a sluníčko vás nabíjí energií. S krásným počasím však rozhodně nemáte chuť jí plýtvat v práci a raději věnujete čas radovánkám. Vaše tempo v zaměstnání na to doplácí. Dejte pozor, aby se to neodrazilo i na vaší výplatní pásce.

Panna 

Jste v dlouhodobém vztahu a jste v podstatě spokojeni. Nemůžete si však pomoci a neustále se díváte do minulosti. Nebyla chyba vycouvat z předchozího vztahu? Je přirozené nad tím přemýšlet, nedělejte však ukvapená rozhodnutí. Mohli byste litovat.

Váhy  

Každý to někdy zažil. Buďte oporou příteli, kterému neopětovaná láska vzala chuť do života. Na zlomené srdce není lék. Buďte svému příteli nablízku a ukažte mu, jak moc pro vás znamená. Přestože se to bude zdát beznadějné, časem vám bude vděčný.

Štír     

Už vás nebaví čekat na toho pravého? Pokud budete jen sedět doma, nejspíš se opravdu nedočkáte. Vyrazte si někdy do společnosti a seznamte se s novými, zajímavými lidmi. Nechte své přátele rozhodit sítě a uvidíte, že brzy potkáte někoho výjimečného.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Přestože se neradi seznamujete s lidmi, překonejte se a rozhoďte sítě. I když to zní sobecky, nikdy nevíte, kdy toho budete moci využít. Někdy se hodí mít dobré kontakty. Kromě toho vás to donutí se otevřít světu. Pomůže vám to najít si nové přátele.

Kozoroh         

Máte pocit, že nikdo neoceňuje vaše schopnosti a vykonanou práci? V zaměstnání konečně dostanete šanci všem ukázat, co ve vás je. Chyťte se této příležitosti všemi deseti a předveďte to nejlepší. Mohl by být velký krok ve vaší kariéře. Riskujte.

Vodnář          

Finanční krize se vám až donedávna vyhýbala. V poslední době však i vy, a hlavně vaše peněženka, začínáte pociťovat její nepříjemný dopad. Měli byste si pořádně naplánovat své budoucí investice, a zamezit tak finančním potížím, dříve než bude pozdě.

Ryby  

Jste oddaní lidé a odsuzujete nevěru. Dostanete se však do situace, kdy se jen těžko budete rozhodovat. Berte to jako zkoušku vašeho přesvědčení. Je jen na vás, jakým směrem se vydáte. Nekritizujte tak ostře ostatní. Vidíte, že se to může stát i vám.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments