Archiv

Horoskop na pondělí 25. března: Hvězdy pracují ve váš prospěch

Beran

Probudili jste se do dalšího krásného dne. Ujišťujeme vás, že zdaleka není poslední. Slunce vás nabíjí zcela mimořádnou vitalitou. Na co sáhnete, to se vám skvěle daří a jste inspirací pro okolí. Užívejte si lehkosti bytí a starosti hoďte za hlavu!

Býk    

Máte energie na rozdávání a nevíte, kam ji vrhnout? Podívejte se do šuplíků a odložených externích disků. Neschovávají se tam nějaké staré plány? Nastává čas na jejich realizaci. Máte skryté rezervy a talent, můžete se tedy pustit opravdu do čehokoli.

Blíženci          

Čeká vás další krásný den nabitý událostmi, neposední Blíženci. To je váš šálek kávy, hlavně žádná nuda! Otevírá se před vámi svět plný příležitostí a společenského dění. Můžete se prosadit v práci, podnikání, studiu jazyků nebo třeba ve sportu.

Rak    

Hvězdy pracují ve váš prospěch, milí Ráčci. Inteligentní a přátelský Merkur se silným Marsem nad vámi drží patronát a pomohou vám uplatnit váš nesporný potenciál. Dnes a zítra se pak mohou objevit velmi zajímavé a v budoucnu prospěšné příležitosti.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Buvol, Pes nebo Krysa? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Trochu vám dochází dech a moc se vám nelíbí, že už necítíte takový úspěch. Tak to v životě chodí, milí Lvi. Jsou chvíle, kdy musíte i odpočívat. Mars s Merkurem vám přináší nečekanou netrpělivost, nervozitu a chaos. Zachovejte klid a nerozčilujte se.

Panna 

Zaměřte se na svou profesi, milé Panny. Úspěch klepe na dveře, tak se snažte předvést a dokázat své kvality. Zejména kreativita, kterou oplýváte, skrývá opravdový poklad. Hvězdy vás ve všech vašich snahách podpoří a vy se budete radovat z výsledků.

Váhy  

Rozvaha a vyrovnanost, v tom je vaše štěstí, milé Váhy. Tomu pomáhá i dnešní úplněk ve Vahách. Nemáte oblibu v přílišných výkyvech, takže vám plně vyhovuje, že se nechystají žádné velké akce, ani v lásce, ani v práci. Tak si jen dnes užívejte poklidný čas.

Štír     

Ve vašem životě vede láska a jinak tomu nebude ani dnes, vášniví Štíři! Málokdo se dokáže ubránit vašemu šarmu, smyslnosti a přitažlivosti. Proč by to ale dělal? Milostný románek se Štírem je snem mnoha znamení, nejvíce však přitahujete Ryby a Váhy v dnešním úplňku.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Energie, elán a chuť do práce vás stále neopouští, ohniví Střelci! Jste zapálení do nových kontaktů, komunikace, cestování i pro vaše koníčky. Jen v milostných sférách se objevuje jistý nesoulad. Tím se ale netrapte, za pár týdnů se vše srovná.

Kozoroh         

Hvězdy jsou teď na vaší straně a přináší vám neuvěřitelné štěstí, milí Kozorozi. Jedna radostná událost bude stíhat druhou a ve čtvrtek přinesou dokonce šťastný den. Nejdůležitějším tématem je v těchto dnech láska. Možná přijde i ta jediná, osudová.

Vodnář          

Není každý den posvícení, milí Vodnáři. Neplánujte si dnes raději náročný program. Vaši mysl může také ovládnout pesimismus a zmatek. Nezapomeňte, že je to jen konstelací hvězd. Hledejte optimismus ve svém nitru. Nesnáze překonáte trpělivostí.

Ryby  

Láska, milostné vztahy nebo sexuální dobrodružství. To jsou asi jediná témata, která vás dnes zajímají, vášnivé Rybky. Úplněk vás nenechá na holičkách a přivedou vám do cesty řadu nápadníků. Při jejich selekci poslouchejte hlavně svou intuici.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments