Archiv

Horoskop na sobotu 9. března: Vaše kreativita dnes nezná mezí

Beran

Za uplynulý týden jste toho zvládli tolik, milí Berani, že si rozhodně zasloužíte odpočinek. Ale povalování u televize by vám dnes dobře neudělalo – nejlíp se budete cítit na výletě do přírody, při úklidu, na zahrádce nebo na nákupu v hobby marketu.

Býk    

Probudili jste se natěšení do nového dne. Vaše kola se točí na plné obrátky a jste nezastavitelní. S údivem zjišťujete, že vás lákají adrenalinové zážitky. Někteří členové rodiny budou změnou z poklidného konzervativce na akčního hrdinu nadšeni.

Blíženci          

Tělu i duši se daří v příjemném prostředí. Dnes se věnujte úklidu, třídění, čištění, nákupu jarních dekorací nebo drobným opravám. Všechno vám půjde rychle od ruky, máte schopnost vidět detaily, tak by bylo zbytečné nechávat to na méně vhodný den.

Rak    

Možná vás to překvapí, ale dnes byste si mohli vyjet na výlet. Uděláte tím velkou radost svým bližním, a nakonec si to i sami moc užijete. Máte dnes odpor k návštěvám velkých obchodních center a supermarketů a tomu se můžete výletem snadno vyhnout.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Je před vámi skvělý den. Podnikatelé si sice neodpustí pracovat i v sobotu nebo spojit rodinný výlet s prací, ale vaši blízcí už jsou na to zvyklí a tolerují vás. Staráte se přece o jejich pohodlí a dostatek. Pozor na nestřídmost v jídle a pití.

Panna 

O víkendu se má odpočívat, to ale dnes není nic pro vás, aktivní Panny. Pokud nejdete do práce, vydejte se na výlet a klidně si v přírodě s batohem na zádech dejte do těla. Čerstvý vzduch a sport vám pomohou pročistit hlavu a srovnat si myšlenky.

Váhy  

Nemáte dnes velké touhy po cestování nebo adrenalinových zážitcích, tak alespoň nemusíte sami se sebou bojovat. Na výlet teď opravdu není správná doba. Jen by to zbytečně prohloubilo nedorozumění s ostatními členy rodiny. Raději se ponořte do četby.

Štír

Vaše kreativita dnes vypukne naplno a nasměrujete ji do úpravy obydlí. Dokážete vytvořit něco tak krásného, poutavého a útulného, že vás okolí překřtí na architekta interiérů. A přitom chcete jen doma přivítat jaro a svěžest, pustit okny vzduch.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Jste spontánní, a i když rádi plánujete, ještě raději plány porušujete, ohniví Střelci. Vaši blízcí už si na to zvykli, už je to nestresuje jako dříve. Naopak, rádi si užijí trochu nečekaného dobrodružství, když ví, že s vámi se ve světě neztratí.

Kozoroh

Jste okouzlující svým speciální způsobem, milí Kozorozi. Nejste ohnivý lamač srdcí, ale přesto vám každý podlehne. Váš sexappeal pomáhá i při zažehnávání případných konfliktů na domácí půdě. Kdo by se chtěl zlobit na člověka s tak přitažlivou aurou?

Vodnář

Procházky přírodou vás osvěžují. Vaším živlem je vzduch a ten dnes potřebujete dýchat zhluboka. Dokáže vás nejen uklidnit, ale také inspirovat. Z procházky se vrátíte s novými nápady a dojmy. Nezkusíte některý z dojmů zachytit čočkou fotoaparátu?

Ryby

K víkendu patří aktivity. Nedovedete si představit, že byste se jen tak povalovali před televizí, a tak to raději ani nezkoušejte. Probouzející se příroda láká k cestám do neznáma a užívání si adrenalinových zábav. Dýcháte zhluboka a jste šťastní.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments