Archiv

Horoskop na úterý 19. března: Musíte dnes udělat správný krok

Beran

Že by byla ve vzduchu cítit láska? S počínajícím jarem se vám zapalují lýtka čím dál více. Na jednu stranu je vaše rostoucí aktivita ohledně hledání partnera chvályhodná. Ovšem dejte si pozor, ať ve svém milostném omámení neuděláte něco ukvapeného.

Býk    

Váš život připomíná neuvěřitelný chaos. Ve zmatku, který vám vládne, občas zapomenete i na věci zcela zásadní. Naštěstí umíte vystihnout správnou chvíli a tak bude prosba o volno, se kterou dnes na poslední chvíli vytasíte na svého šéfa, vyslyšena.

Blíženci          

Máte spoustu skvělých vlastností, pro které si vás okolí váží, přesto se nepovažujete za vzor. Proto vás překvapí, až zjistíte, že jste pro někoho nedosažitelným idolem. Onen člověk vaše schopnosti sice lehce přeceňuje, i tak vám ale obdiv zalichotí.

Rak    

Na dnešní pracovní den asi nebudete vzpomínat zrovna s láskou. V zaměstnání si totiž užijete své. Neustálý spěch, stres a obavy spolu s nemožností si jakkoliv odpočinout způsobí, že si budete připadat jako vězeň na útěku. Nebojte se, zase bude lépe.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dnes prokážete důmyslného obchodního ducha. Umíte totiž vidět peníze i tam, kde je ostatní nevidí. Díky této schopnosti si chytře přivyděláte. Nepůjde sice o žádnou závratnou částku, i malý obnos však potěší a dodá motivaci do dalších experimentů.

Panna 

Pamatujte si, že lidské postoje jsou vrtkavé a mění se každým okamžikem. Osoba, která vám v minulosti nemohla přijít na jméno, si vás paradoxně velmi oblíbí. Vezměte si z toho ponaučení a příště se netrapte, když zjistíte, že vás někdo nemá v oblibě.

Váhy  

Podaří se vám navázat nový milostný vztah. Uspějete tak hned dvakrát. Získáte potenciálního partnera pro budoucnost a navíc si dokážete, že umíte skvěle flirtovat a získávat sympatie. Toto osobní uspokojení vás bude možná hřát více než nová známost.

Štír     

Konflikty mezi přáteli nesnášíte, uděláte ale nejlepší možné rozhodnutí. Stáhnete se do pozadí a rozepři budete sledovat z bezpečné vzdálenosti. Je to velice moudré řešení, neboť vaše angažovanost by mohla spor zhoršit, popřípadě obrátit proti vám.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Dnes mějte takříkajíc oči na stopkách. Když budete pozorní, podaří se vám odhalit svého tajného ctitele. Chce to jen trochu trpělivosti a všímavosti. Pokud v hledání uspějete, pečlivě zvažte, jak se zachovat. Snažte se jednat pokud možno citlivě.

Kozoroh         

Práce máte sice až nad hlavu, vy si ale umíte vždy poradit. Díky svým vynikajícím organizačním schopnostem a umění si činnost naplánovat se vám podaří se s horou povinností vypořádat celkem bez problémů. Navíc vše zdoláte v krátké pracovní době.

Vodnář          

Láska bývá slepá. Dnes na vlastní kůži pocítíte hlubokou pravdu tohoto pořekadla. Zjistíte, že vaše předchozí jednání bylo kvůli milostnému opojení chvílemi až absurdní. Vystřízlivění je kruté, přesto si co nejdříve přestaňte sypat popel na hlavu.

Ryby  

Máte výjimečný pozorovací talent. Dnes vám neunikne roztržitost spolupracovníka. Nebavte se nad jeho chybami. Lepší bude, když se vydáte zjistit, co se vlastně děje. Pokud bude ve vašich silách kolegovi pomoci, udělejte to. Dobrý skutek se vám vrátí.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments