Archiv

Jiří Krampol leží na ARO. Herce našli v ohrožení života

Záchranáři vyráželi v pátek do bytu Jiřího Krampola, kde ho měli najít ležet na zemi. Oblíbený herec byl podle informací deníku Blesk v ohrožení života. Exkluzivně pro TN.cz řekl, jak se cítí.

V pátek jsem si vzal prášky a udělalo se mi špatně, tak mi radši kamarád z baráku zavolal sanitku,“ popsal děsivé chvíle. Na jeho hlase bylo znát, že je i po noci v nemocnici stále vyčerpaný. Chvílemi i sípal. V pozadí telefonátu se zřetelně ozývaly nemocniční přístroje.

[chooze:article;value:537702]

​Je to přitom teprve pár dní, co Krampola z nemocnice propustili. Dlouho se zotavoval ze zápalu plic, a nakonec se nechal propustit na reverz. To ale očividně nebylo správné rozhodnutí.

Předtím mě asi tři měsíce léčili, ve středu mě pustili, ale ještě to nebylo dobré. Pan doktor říkal, že ta léčba bude ještě na dlouho. Přemístili mě pro jistotu na ARO,“ řekl.

Navzdory tomu, že je zpátky v nemocnici, neztrácí optimismus. „Těším se, až mě pustí. Rozhodně nebudu sedět doma a dívat se v televizi na nějaký kraviny. Jsem aktivní člověk, chci pracovat,“ dodal.

Jiří Krampol zavzpomínal na staré časy. Hraní v divadle mě strašně bavilo, řekl (04/2023):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments