Archiv

Kate a George dojali fanoušky. Nenápadným detailem odkázali na Dianu

[chooze:gallery;value:28909]

​Původně nevinná fotka princezny Kate v objetí jejích dětí rozpoutala hotovou smršť emocí. Po naštvání mnoha fanoušků britské královské rodiny, které rozzuřilo to, že je fotka upravená, se objevily i další. Pozorným fanouškům totiž neuniklo, že fotka odkazuje na princeznu Dianu.

Dojemná připomínka tak mnohým znovu vykouzlila úsměv na tváři. Měli pocit, jako by snímek už předtím viděli. A nebyli daleko od pravdy. V roce 1988 se totiž ve stejné pozici jako Kate a její syn George vyfotila i princezna Diana s Williamem. Zda šlo o záměr, palác neuvedl, podobností je ale hned několik.

​Kromě toho, že oba chlapci na fotografii objímají svou matku kolem krku a usmívají se od ucha k uchu, jsou oba oblečeni do modré košile. Kate navíc fotografii zveřejnila 10. března, tedy v den, kdy se ve Velké Británii slaví Den matek.  

[chooze:article;value:545651]

​“Diana by byla nadšená!“ reagovala na porovnání fotek jedna z uživatelek sociální sítě Instagram, kde se k nápadné podobě obou snímků vyjadřují i další. Všimli si například toho, že obě matky objímá jejich prvorozené dítě.

„Princ George je tak podobný svému otci!“ napsala další uživatelka. „George má stejný úsměv jako jeho otec,“ přitakala jiná a další s ní souhlasila a dodala, že „jeho úsměv je velmi roztomilý“. 

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments