Archiv

Kordula Stropnická opět v náručí ex Damiana: Přiznala, že to má velký háček

[chooze:gallery;value:29646]

Dcera Veroniky Žilkové loni v listopadu oznámila rozchod s přítelem Damianem. Zdá se však, že konec lásky není definitivní. Fotografové Blesku totiž Kordulu a Damiana přistihli, jak se líbají a chodí spolu ruku v ruce.

Strávit spolu měli kouzelný víkend Na Kmíně společně s dalšími členy Korduliny rodiny, na návrat šťastného páru to ale nevypadá. „Dobrý den, spolu nejsme,“ svěřila se Kordula TN.cz, že se synem zámožného podnikatele pár v tuto chvíli netvoří. Damian se k celé situaci odmítl vyjádřit.

[chooze:article;value:528672]

​Žhavé chvilky mladé dvojice zatím tedy nemají jasnou definici. Loni v listopadu začínající influencerka prozradila, že jejich vztah skončil. „Ano, je to pravda,“ přiznala. Oklepávala se tak poprvé z konce dlouhodobého vztahu.

I Damian se podělil o svou verzi příběhu. „Pravda to je, až na to, že jsem se s ní rozešel já. Už je to něco přes měsíc. Bohužel jsme měli moc odlišné názory. Kamarády zůstat nechtěla. Každopádně se cítím skvěle, totální svoboda,“ kasal se loni v listopadu Damian TN.cz. Zda loňské neshody vyřešili, zůstává otázkou.

Hercem se může stát kdokoliv. Naučím to i židli, chlubí se Žilková (6/2023):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments