Archiv

Lidskost se vytratila. V těhotenství mě šikanovali, přiznala Meghan

[chooze:gallery;value:30714]

Meghan v rámci Mezinárodního dne žen v pátek vystoupila na jednom z panelů festivalu South by Southwest, který se koná v Texasu. Meghanin panel se primárně zaměřoval na sociální sítě. Ty prý vytváří často nebezpečné prostředí, které vede k vážným psychickým problémům, a to zejména u dospívajících dívek.

K Meghan se na pódiu připojila herečka Brooke Shieldsová, novinářka a bývalá moderátorka zpráv Katie Couricová a socioložka Nancy Wang Yuenová, píše deník Mirror. 

Meghan během panelu mluvila o on-line šikaně, se kterou se údajně sama musela vyrovnávat během obou těhotenství. „Většina šikany a zneužívání, které jsem na sociálních sítích zažívala, byla, když jsem byla těhotná s Archiem a Lili. A také krátce po jejich narození,“ svěřila se.

[chooze:article;value:545397]

„A vy o tom jen přemýšlíte. Máte zamotanou hlavu z toho, proč lidé dokážou být tak nenávistní. Je to kruté, tak proč by to někdo dělal,“ vyprávěla vévodkyně o své osobní zkušenosti.

Jí samotné prý pomohlo to, když si uvědomila, že jako matka tomu nesmí podlehnout, protože v první řadě musí ochránit své děti. Podle vévodkyně se ze sociálních sítí vytratila lidskost, a proto si od nich drží odstup, píše portál BBC News.

Do texaského Austinu s Meghan dorazil i její manžel princ Harry. Ten ji potom během panelu podporoval ve společnosti svého dlouholetého přítele Markuse Andersona rovnou z první řady. Právě i o Harrym se Meghan na pódiu rozpovídala, píše web Daily Mail.

[chooze:article;value:545235]

„Mám obrovské štěstí, že jedním z privilegií, které mám, je můj neuvěřitelný partner. Můj manžel je skvělý táta a opora naší rodiny. A já to neberu jako samozřejmost. Je to požehnání,“ řekla.

Meghan byla hlavním hostem zahájení festivalu, které navíc připadlo na Mezinárodní den žen. Festival South by Southwest se v texaském Austinu koná každý rok a letošní ročník bude pokračovat až do soboty 16. března.

Facka do tváře Harrymu. Prohrál soud kvůli nároku na ochranku:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments