Archiv

Lucka Vondráčková neví, kam dřív skočit. Bojí se, jak to všechno zvládne

Neřízená střela, co na srdci, to na jazyku. To je postava Lucie Vondráčkové v Ulici. „Soňa mi dodala malinko kuráž do mého vlastního života. Vždycky když se někdo rozčiloval, tak jsem sklopila uši, ale teď se umím ozvat, a to díky Soně. Takže nevím, kde já jsem v sobě Soňu vzala, to asi jsou nějaké potlačené lidské nehoráznosti. Ale také jsem potkala v životě už tolik Soň, že mám z čeho brát,“ zmínila.

Role mrchy má ale jednu nevýhodu, někteří diváci mají totiž pocit, že je Lucie taková doopravdy. „Ze začátku mě to překvapovalo, ale pak mi bylo řečeno, že to mám brát pozitivně, protože to znamená, že to funguje tak hezky, že se stírá rozdíl mezi realitou a fikcí. Takže je to asi dobře,“ doplnila herečka.

[chooze:article;value:530242]

​Negativní ohlasy se naštěstí objevují spíše na internetu. „Třeba jsem šla něco koupit a ten pán říkal: ‚Oni jsou na vás všichni tak zlí, viďte, oni na vás všichni tak plivou. Já jsem viděl ty komentáře, tak já vám dám víc.‘ Takže já se spíš setkávám s tím, že lidi se fakt usmívají a vědí, že asi ta mrcha nebudu,“ popsala Vondráčková.

Nejen diváci sledují v Ulici každý Sonin krok. Doma se na své scény dívá občas společně s dětmi. Před kamerou se Lucie objevuje v podstatě od dětství, na své první herecké role se ale nechce moc dívat. „U rolí, které jsem hrála třeba před 20 lety, tak tam vidím, že jsem vůbec nevěděla, co dělám. Člověk se prý po sedmi letech celej změní, takže to jsem byla úplně jinej člověk,“ nastínila.

[chooze:article;value:456656]

​Hudbu teď odložila na druhou kolej, ale díky tomu má prostor plnit si své sny. „Vydala jsem desku, ale momentálně to válcuje herectví, za což jsem ráda. Protože já jsem herectví vystudovala, mám ho v srdci a ta muzika, přestože mi v životě hodně pomáhala, tak nikdy herectví úplně nepřebila. A teď jsem se k němu mohla vrátit úplně naplno a jsem šťastná,“ podotkla herečka.

Lucie si toho nabrala opravdu hodně a je v jednom kole. „V Divadle Palace budu mít premiéru v červnu, další pak bude v září v Kalichu. Čeká mě tolik věcí, až se úplně bojím, jestli se to dá skloubit všechno dohromady. No, nevím. Prý dá, takže jsem si toho nandala opravdu hodně. Prosím vás, když zkolabuju, bylo mi potěšením si s vámi povídat,“ uzavřela se smíchem rozhovor.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments