Archiv

Muž měl v Jihlavě znásilnit šestiletou dívenku. Potřebovala jen na toaletu

Byla údajně s otcem na nákupech a jen se jí chtělo na záchod. Jenže tam měl teprve šestiletou holčičku zhruba 40letý muž –⁠⁠⁠⁠⁠ mimochodem rodinný známý, který byl v obchodním centru s nimi –⁠⁠⁠⁠⁠ zavléci do kabinky a znásilnit ji, zatímco na ni otec čekal v jiné části budovy.

Matka dívenky je z toho, co se stalo, naprosto zdrcená. „Je strašné, co se té malé stalo,“ řekla matka televizi Nova. Vše se podle našich informací odehrálo v obchodním centru v Jihlavě.

[chooze:article;value:546426]

„Případem závažného mravnostního činu se zabývají krajští kriminalisté,“ uvedla mluvčí policistů z Vysočiny Dana Čírtková. Podezřelého muže policisté hned na místě zadrželi. Není vyloučeno, že v době činu byl opilý nebo pod vlivem drog.

„Muže podezřelého z tohoto činu vyšetřovatel obvinil z trestného činu znásilnění a v neděli byl vzat do vazby,“ popsala mluvčí. „Vzhledem k tomu, že se tento čin týká nezletilé osoby, nemůžeme k němu dávat žádné další informace,“ dodala Čírtková. Dívenky se po otřesném zážitku ujali pracovníci odboru sociální péče a starají se o ni také dětští psychologové.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments