Archiv

Muž se ztratil na Matějské. Podle policie mu může jít o život

Policie pátrá po Josefu Krýchovi, 43letému muži s mentální retardací z Prachaticka, který se v Praze ztratil, když s vychovatelkou vyrazil na Matějskou pouť. „Ztratil se okolo 15. hodiny odpoledne v okolí Výstaviště, poblíž ulice Plynární a zastávky MHD Holešovice v Praze 7,“ upřesnila mluvčí policie Eva Kropáčová.

„Jeho chování odpovídá žákům prvního stupně základní školy. Muž nekomunikuje, nemluví, má vadu řeči a pouze drmolí. Podle vychovatelky se bojí lidí a straní se jich,“ doplnila Kropáčová s tím, že ale není nebezpečný. 

[chooze:article;value:546553]

Asi 180 centimetrů vysoký Josef měl na sobě naposledy černou bundu, černé kalhoty, černou kšiltovku a v ruce nesl průhlednou igelitovou tašku se srdíčky z perníku a plyšové hračky, které měl z Matějské pouti.

„Vzhledem k tomu, že se do současné chvíle nepodařilo policistům pohřešovaného muže vypátrat, a není vyloučeno, že může být v ohrožení života, prosíme veřejnost o pomoc při jeho nalezení. Jakékoliv informace o pohybu nebo místu, kde by se mohl nacházet, prosím oznamte na linku 158, nebo na jakékoliv policejní služebně,“ vzkazuje veřejnosti policie.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments