Archiv

Nejhorší jméno všech dob. Rodiče udělali katastrofální chybu, hřmí lidé

Výběr jména pro miminko není mnohdy snadný a některým rodičům to dá pořádně zabrat. A co teprve v případě, kdy se pod tlakem snažíte zvolit to nejlepší, a nakonec to nedopadne? Katastrofální chybu udělali podle jednoho muže jeho známí, píše portál Mirror.

„Myslím, že tohle je nejhorší jméno pro miminko, jaké jsem osobně viděl,“ napsal na sociální síti Reddit. Dvojice pojmenovala holčičku AnaLee. „Na první pohled si mí přátelé ničeho špatného nevšimli. Ale mě to při výslovnosti hned napadlo. Jméno toho ubohého miminka bude v jeho životě vždy spojovány s análem,“ doplnil dotyčný.

[chooze:article;value:546482]

A mnoho lidí mu dalo za pravdu. „Zdá se mi, že se někdy rodiče ze všech sil snaží pojmenovat své děti něčím vhodným pro šikanu. Buď to, nebo si myslím, že mnoha rodičům je to prostě neuvěřitelně lhostejné,“ běsnil jeden z komentujících. „Vlastně jsem se docela zasmál. Měl jsem špatný den. Děkuji,“ přidal se další.

Problém totiž může nastat už při samotné výslovnosti. „Viděl jsem horší jméno a myslel jsem, že se to bude vyslovovat ‚Ana Lee‘, nikoliv ‚Analy‘,“ podotkl další z komentujících.

„Jsem si jistý, že je to přesně to, o co se rodiče snažili. Ana Lee. Ale řekni to rychle a určitě si nějaké dítě všimne té podobnosti,“ reagoval přítel páru. Ten se bojí, že holčičku by mohly děti na hřišti kvůli jejímu jménu šikanovat.

Porodnost v Česku klesá. Více se dozvíte v následující reportáži (3/2024):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments