Archiv

Nesnesitelný smrad vyháněl hosty z restaurace. Jeho zdroj všechny šokoval

Malá restaurace ve slovenské obci Ľubica nedaleko Kežmarku válčila dlouhé měsíce s nepříjemnou situací. Hosty od návštěvy odrazoval silný zápach, který se restaurací linul. Majitel dlouho nemohl přijít na to, co je jeho zdrojem.

„Něco jako kdyby kyslo, nějaké zkysnuté sýry,“ popsal kuchař Martin Mlynarčík pro deník TV Noviny, který o problému informoval. Nepříjemný odér byl prý občas cítit v kuchyni, jindy zase mezi stoly v prostoru restaurace.

Zákazníci se dožadovali vysvětlení, nikdo ale netušil, co mohlo zápach způsobit. „Vymýšleli jsme si, protože jsme nevěděli, co jim říct,“ přiznal majitel. Restauraci nepomohlo ani vydezinfikování, výměna sifónu, a dokonce ani částečné zbourání stěny.

[chooze:article;value:544700]

​Po dlouhých měsících plných beznaděje konečně nastal zlom. „Jeden pán nás oslovil a řekl, že se s takovým smradem už potkal a že se dá koupit v mysliveckých potřebách,“ řekl majitel. Silné aroma koncentrovaného lidského potu prý slouží k odpuzování divoké zvěře z míst, kde není vítána.

Záhadu definitivně rozlouskla až fotopast. „Nějaký pán nám stříkal ten smrad injekční stříkačkou do provozu, do polystyrenu, do vchodových dveří, popsal majitel záběry z kamery. Na smrdutého fantoma si počkali a předali ho policistům. Podle majitele muselo jít o konkurenční boj.

Obyvatele Jihlavy trápí hluk a zápach. Obviňují konkrétní firmu, ta to odmítá:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments