Archiv

Pagáčová o strastech s výchovou dcery: Mám doma pořádného raracha, přiznala

[chooze:gallery;value:34616]

Patricie Pagáčová si užívá dovolenou s rodinou. Svěřila se však, že někdy je hlídání dcery Bibi pořádná výzva, holčička se totiž umí rozdovádět. „Zrovna koukám na dítě, jak zas visí na nějakým zábradlí, a přemýšlím, jestli se tam mám rozběhnout, nebo doufat, že si nerozbije kokos,“ popsala své dilema Pagáčová.

Její skoro tříletá dcera prý dospěla do fáze, kdy se pokusí vylézt na všechno, co vidí. „Má teď opravdu šplhací a skákací období, takovej klídeček prostě,“ zavtipkovala představitelka Olgy z Jedné rodiny, která v seriálu přemýšlí o mateřství. Pagáčová ale už dobře ví, jaká je to fuška.

[chooze:article;value:539356]

Rozhodla se proto otázat svých sledující, zda také zápasí s neklidnými dětmi. „Máte doma taky rarachy, nebo kliďase?“ zeptala se Pagáčová. Odpověděla jí řada žen, které přiznaly, že to mají se svými ratolestmi podobné. „Rok a půl a stojí na kuchyňské lince. Naštěstí už mám takového kaskadéra podruhé, takže mě jen tak něco nerozhodí,“ podělila se se smíchem jedna z matek.


Očividně totiž spousta žen prožívá něco podobného. „Myslím si, že můj syn byl v minulém životě kočka. Leze všude, kam nemá: na okno, na škrabadlo, na stůl, zkoušel šplhat i po knihovně, no, moje nervy… Divím se, že ještě žije,“ zavtipkovala další z nich.

Pagáčová všem poděkovala za podporu. „Haha, děkuju všem za komenty. Jsem ráda, že v tom nejsme sami, kdo má doma neposedný šídlo,“ uzavřela herečka.

Matějovský by si vybral v reálném životě Pagáčovou. Odpovědět se ale zdráhal (1/2024):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments