Archiv

Policisté dopadli podezřelého z přepadení benzinky. Hrozí mu až 10 let

Policisté měli informaci, že šofér vozu je ozbrojený a nebezpečný. Nikdo z nich netušil, jak bude na vynucené zastavení reagovat. Lupič pár hodin předtím v Úštěku na Litoměřicku údajně zastavil u čerpací stanice. Obličej měl maskovaný šálou a v ruce pistoli. „Na zaměstnankyni namířil pistoli a vyzval ji, aby mu vydala tržbu. Žena mu v obavě o svůj život vyhověla,“ uvedla litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová.

[chooze:article;value:517489]

Litoměřičtí kriminalisté zjistili, že se muž podezřelý z přepadení pohybuje v bílém autě a prchá směrem na Českolipsko. To se mu ale dařilo jen chvíli. „Řidiče jsme zastavili za pomoci zapnutého výstražného zařízení s nápisem STOP a vzhledem k jeho předchozímu nebezpečnému jednání zadrželi s použitím donucovacího prostředku, hrozby namířenou střelnou zbraní,“ popsala českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Policisté pak zjistili, že zadržený se vyhýbá nástupu do vězení za jinou kriminální činnost. Teď ho obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, za který si pobyt za mřížemi může prodloužit o 10 let.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments