Archiv

Právník odhalil Putinův plán: Má tajného syna, kterému chce předat moc, tvrdí

[chooze:gallery;value:28423]

​Podle bývalého ruského poslance Marka Fejgina Putin našel cestu, jak se udržet v čele Ruska co nejdéle. Snaží se totiž najít svého následníka. Dcerám, Mariji Voroncovové (38) a Jekaterině Tichonovové (37), moc předat ale nemůže. „Rusko je sexistická země a ženská otázka v politice a ve vedení země není snadná. Putin si pravděpodobně zvolí takovou cestu, aby vydržel u moci co nejdéle,“ popsal podle portálu Mirror Fejgin.

Ruský prezident se prý soustředí hlavně na své dva syny, které má mít s Alinou Kabajevovou. „Pravdou je, že se z jejich vztahu narodili dva synové. Bylo to potvrzeno. Ona měla určitě dva syny, Ivana a Vladimira. Předpokládám, že Putin chce počkat do plnoletosti jednoho z nich a následně změnit ústavu, aby mu mohl předat nástupnictví,“ prozradil podle deníku The Sun právník. Naděje má vkládat do devítiletého Ivana.

[chooze:article;value:543607]

Šéf Kremlu prý usiluje o dynastii, která povede ruský totalitní systém. „Pro Putina je to nejlepší varianta. Svého syna posadí na trůn, ačkoliv vládnout za něj bude skupina regentů, pravděpodobně složená z Putinových dcer nebo někoho jiného. Nějakým způsobem to formalizují,“ upřesnil Fejgin.

„Svým dcerám určitě také zajistí moc, potřebuje je,“ dodal právník. Podle něj se stane starší Marija ministryní zdravotnictví a mladší Jekaterina ministryní školství.

Putin pohrozil jaderným konfliktem, pokud NATO vyšle své vojáky (2/2024):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments