Archiv

Při srážce s náklaďákem ve Studénce zemřel senior. Zřejmě nedal přednost

Událost se stala v pondělí asi 20 minut před 10. hodinou dopoledne v katastru obce Studénka v části Butovice. 79letý řidič osobního auta přijížděl z vedlejší silnice od jedné z tamních firem.

„Po příjezdu ke čtyřramenné křižovatce z doposud přesně nezjištěných a neustanovených příčin s největší pravděpodobností zcela nerespektoval dopravní značku ‚Dej přednost v jízdě‘, svým autem vjel na hlavní pozemní komunikaci, kde se levou přední částí vozu srazil s pravou přední částí projíždějícího nákladního motorového vozidla,“ popsal policejní mluvčí René Černohorský.

[chooze:article;value:545126]

Senior zůstal po nárazu ve voze zaklíněný. „Ještě ve vozidle byla zahájena resuscitace, která byla neúspěšná. Pacient na místě zemřel,“ řekl TN.cz mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Okolnostmi tragické nehody se nyní zabývají dopravní policisté ve spolupráci s novojičínskými kriminalisty. O pomoc při vyšetřování navíc prosí i širokou veřejnost.

„Pro řádné zadokumentování spisového materiálu o průběhu nehodového děje jsou velmi důležité další informace případných přímých svědků a rovněž i případně pořízené videozáznamy z palubních kamer projíždějících motorových vozidel. Existence těchto podpůrných materiálů a pozitivních informací lze kdykoliv telefonicky sdělit na bezplatnou linku tísňového volání Policie České republiky 158, za což policisté děkují,“ uzavřel Černohorský.

Děsivá nehoda skončila středně těžkým zraněním. Více se dozvíte v následující reportáži (3/2024):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments