Archiv

Princezna Kate potratila. Neoperovali jí břicho, ale dělohu, spekuluje se

[chooze:gallery;value:34408]

​Když Buckinghamský palác oznámil, že princezna Kate podstoupila operaci břicha, nikdo ještě netušil, že se po ní na několik dalších týdnů slehne zem. Její zmizení z očí veřejnosti proto vyvolalo spekulace nejen o jejím aktuálním zdravotním stavu, ale i o tom, o jakou operaci ve skutečnosti šlo. Někteří fanoušci královské rodiny se domnívají, že mohlo jít o odstranění dělohy.

Vzpomínají totiž na to, že Kate Middletonová neměla jednoduchá těhotenství. Jak připomíná deník The List, trápil ji agresivní typ ranní nevolnosti nazvaný hyperemesis gravidarum. Komplikace byly tak silné, že kvůli nim v roce 2012, co čekala prvního syna prince George, skončila v nemocnici. Byla přitom teprve v ranné fázi těhotenství. V roce 2020 princezna přiznala, že ji hyperemesis gravidarum trápil v případě všech tří těhotenství.

Množí se tak spekulace o tom, že kvůli zdravotním problémům musela Kate postoupit hysterektomii, tedy operaci odstranění dělohy, která pomáhá léčit různé stavy postihující ženské reprodukční orgány, píše portál The News. Tato operace je velmi běžná a organizace Circle Health Group uvádí, že lékaři provádějí ve Spojeném království ročně zhruba 55 000 hysterektomií. Vzhledem k dřívějším komplikacím se mnozí domnívají, že za operací může stát i mimoděložní těhotenství a potrat.

[chooze:article;value:546863]

​Teorie o odstranění dělohy podpořila i novinářka Concha Callejová, která tvrdila, že se operace zkomplikovala. Princezna dle jejích slov upadla do kómatu a „trpěla vážnými komplikacemi v pooperačním období“. Zdroj blízký královské rodině ale deníku The Times řekl, že jde o „naprostý nesmysl“ a že je to „zásadně, totálně vymyšlené“.

Záhadná operace princezny Kate tak stále vyvolává obavy napříč společností. Kensingtonský palác ale mlčí. Uvedl jen, že operace nesouvisela s rakovinou, blíže ale důvod hospitalizace nespecifikoval. Později se objevila informace, že se princezně „daří dobře“. Palác dodal, že by se měla ke svým povinnostem vrátit zhruba o Velikonocích.

Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments