Archiv

První slova prince Williama po oznámení Kate. Prozradil, co ho nejvíc zasáhlo

Kate a William promluvili k veřejnosti, a to vůbec poprvé od chvíle, co princezna zveřejnila informaci, že bojuje s rakovinou. Prostřednictvím mluvčí poděkovali za obrovskou podporu, které se jim ze všech koutů světa dostává.

„Jsou nesmírně pohnuti vřelostí a podporou veřejnosti a jsou vděční za pochopení jejich žádosti o soukromí v této době,“ sdělil podle deníku Mirror jejich mluvčí.

​“Princ a princezna jsou oba nesmírně dojati laskavými zprávami od lidí zde ve Spojeném království, napříč Commonwealthem a po celém světě v reakci na poselství Její královské Výsosti,“ dodal.

[chooze:article;value:547800]

Jeho bezprostřední reakce byla ale podle deníku Daily Mail jiná. Princ se měl o diagnózy své životní lásky dozvědět v den, kdy se konala bohoslužba za jeho kmotra, někdejšího řeckého krále Konstantina II. Svou účast navzdory původnímu plánu zrušil.

Palác tehdy uvedl, že se princ nezúčastní „kvůli osobním důvodům“. O co šlo, ale nespecifikoval. Nyní vyšlo najevo, že princezna měla tou dobou začínat s chemoterapií, kterou ji lékaři bez prodleně po odhalení nemoci nařídili.

Aktuálně se měla princezna společně s Williamem a jejich dětmi přesunout do Amer Hall v Norfolku, kde plánují strávit velikonoční prázdniny. Odletět tam měli vrtulníkem z Windsoru.

Královská rodina prožívá těžké chvíle:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments