Archiv

Rána pro nemocí zkoušenou Kate. Její stav se může dramaticky zhoršit

[chooze:gallery;value:34408]

Je to poslední věc, kterou Kate potřebuje,“ zhodnotila podle portálu Mirror Goldsmithovo vystoupení odbornice na královskou rodinu Jennie Bondová. Goldsmith prohlásil, že o stavu princezny mluvil se svou sestrou Carol, tedy Kateinou matkou.

Kate má prý nejlepší péči na světě a celá rodina se ji snaží chránit. Řeč padla také na princeznin návrat do veřejného života, což se očekává v následujících měsících. Kate se nyní kurýruje po náročné operaci, královská rodina přesně neuvedla důvody lékařského zákroku.

Podle Bondové se to může na Kate podepsat. „Ať už se Catherine stalo cokoliv, tak se pravděpodobně necítí dobře, a to ani po psychické stránce. Mít tak závažnou komplikaci na vrcholu života musí být rána pro vaši sebedůvěru a v této fázi svého uzdravování je citlivá, navíc pokud se na ni navalí něco podobného. Musí si říkat, proč by strýc Garry něco takového udělal. Myslím, že je z toho v depresi,“ vysvětlila Bondová

[chooze:article;value:545218]

Podle Bondové to Goldsmith ale nemyslel špatně. „Pokud o ní mluví, tak ve své představě se snaží vyložit příběh z jejího pohledu, dát jí prostor se vyjádřit, hlas pro okamžik, kdy ona cítí, že se nemůže zbavit tvrzení, která o ní kolují. Ale myslím, že je to to poslední, co by chtěla. Pokud by William nebo Catherine chtěli cokoliv sdělit, tak by tak udělali. K tomu nepotřebují nikoho dalšího, a to ani z rodiny, navíc v případě, kdy nemají tak blízký vztah,“ uzavřela Bondová.

Z Goldsmithova vystoupení se podle Bondové nakonec stane překážka a trhlina v rodinných vztazích. Královská rodina se podle ní snaží ukázat jednotu a případný spor by tak ničemu neprospěl.

Podívejte se na reportáž TV Nova ke stavu princezny Kate ze začátku března:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments