Archiv

Reakce Harryho a Meghan naštvala fanoušky. Tohle si Kate nezaslouží

Na zprávu, že má princezna Kate rakovinu, reagovali jen chvíli po oznámení i Harry a Meghan. Ačkoliv by se takový krok mohl zdát jako hezké gesto, fanoušci britské královské rodiny jsou opačného názoru.

„Přejeme zdraví a brzké uzdravení Kate a rodině. Doufáme, že to budou moct zvládnout v soukromí a v klidu,“ zní vyjádření, které pár vzkázal prostřednictvím svého tiskového mluvčího přes magazín Harper´s Bazaar.

Fanoušky britské královské rodiny si tím ale na svou stranu rozhodně nezískali a na sociální síti X pár nešetřili. Zkritizovali například způsob, jakým se k situaci vyjádřil. Nezdálo se jim totiž, že vzkaz poslali prostřednictvím médií. „Jak autentické,“ napsala ironicky jedna z uživatelek.

[chooze:article;value:547757]

​Mnohým vadilo i to, že pár oslovuje princeznu jako Kate a ne Catherine, jako tak činí zbytek rodiny. „Používají své tituly a pak jí říkají Kate, bylo to neupřímné,“ zhodnotil jeden z uživatelů. „Je špatně, že nepoužívají oslovení Catherine, když to všichni ostatní v rodině zvládají,“ souhlasil jiný.

„Jmenuje se Catherine!! Ti dva chtějí každý titul, kterým mohou kohokoli ošidit, ale nemohou jí projevit respekt, když vyslovují její jméno,“ naštval se další. „Kdo se zajímá o tyhle dva?“ reagoval jiný z rozzuřených fanoušků a další je dokonce označil za zrádce. „Zrádci znovu nerespektují princeznu z Walesu! Jaká ostuda,“ rozčílil se.

Mnozí také upozornili na to, že reakci neposkytl deníku pár napřímo, ale prostřednictvím jejich mluvčího. „Proč v takové situaci nemohou mluvit sami za sebe? Oh, počkat, možná vyčkávají, až je Oprah znovu vyzpovídá,“ rozohnil se další a odkázal na legendární rozhovor s moderátorkou Oprah Winfreyovou, ve kterém Harry a Meghan prozradili mnoho peprností ze zákulisního života královské rodiny. Tehdy se na ně valila kritika ze všech stran.

Takto princezna Kate oznámila, že bojuje s rakovinou:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments