Archiv

Shopaholic Nicol míří po porodu na terapii: Musím to trauma vytěsnit

[chooze:gallery;value:35155]

​​Nikola Čechová, kterou mnozí znají pod jejím internetovým pseudonymem Shopaholic Nikol, si užívá novou roli. S malým Hugem a jeho tatínkem Adamem už i vyrazili na první procházku. Jenže novopečená maminka stále zpracovává negativní dojmy z porodu.

Na sociální síti Instagram přiznala, že z něj má trauma. Lidé se jí totiž ptali, kdy vydá podcast o porodu. Na to Čechová reagovala: „Upřímně je to to poslední, na co teď myslím, naopak se snažím to trauma celou dobu co nejvíc vytěsnit z hlavy“.

​Kvůli negativním pocitům, které v ní porod zanechal, bude zřejmě muset navštívit psychologa. Vzpomínky na porod chce prý vytlačit minimálně do doby, než bude „mít prostor to na terapii zdravě zpracovat“.

[chooze:article;value:546482]

Nikol už dříve uvedla, že jí dal porod zabrat. Když v polovině března oznámila šťastnou novinu, přiznala zároveň i to, že příchod na svět jejího prvorozeného syna nebyl zrovna rychlovka.

Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku,“ svěřila se tehdy. V porodnici museli oba chvíli zůstat, ale už po pár dnech mířili domů.

Diváci mohli Nikolu Čechovou sledovat pravidelně na televizních obrazovkách od roku 2019, kdy společně s Milanem Peroutkou moderovala pořad Snídaně. Ranní relaci uváděli dva roky.

Milan Peroutka nazpíval písničku o zakázané lásce. Věnoval ji svému partnerovi:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments