Archiv

Školák a jeho prababička zemřeli krátce po sobě. Zřejmě šlo o zkoušku odvahy

Naprosto zbytečnou smrtí dvou lidí skončil nápad 13letého chlapce jménem Tiago Ismael z argentinského velkoměsta Cordoba. Hoch si v úterý pozdě večer vlezl do velkého ležícího mrazáku, ve kterém tragicky zřejmě umrzl, píše web MendozaPost

Matka chlapce médiím popsala, že kolem jedné hodiny ranní se šla vykoupat. Taigova babička Claudia Jaimeová si v tu chvíli prý všimla, že chlapec neleží ve své posteli. Následně ho ženy našly bez známek života v mrazáku. Hoch byl ještě převezen do dětské nemocnice, kde mu už ovšem pouze diagnostikovali zástavu srdce a potvrdili jeho smrt. Celou tragédii doplňuje skutečnost, že chlapcova 85letá prababička dostala infarkt a zemřela, když se o události dozvěděla.

Několik teorií

Případ smrti 13letého mladíka nyní vyšetřuje policie. Čeká také na výsledky pitvy. Jednou z pravděpodobných variant je, že šlo o jistou zkoušku odvahy a chlapec měl v plánu vše natočit a zveřejnit online. Policie se proto zaměřila na jeho telefon.

Argentinu ovšem sužují také extrémní vedra a je tak možné, že se teenager chtěl jen netradičně zchladit. Právě tento názor zastává jeho matka. „Já prostě nechápu, co se stalo. Muselo to být kvůli velkému horku,“ řekla místní televizní stanici ElDoce. „Když moje matka otevřela mrazák, tak zjistila, že má můj syn pěnu u úst a je úplně modrý,“ popsala okamžiky nálezu chlapcova těla.

Argentině se v poslední době poměrně daří. Můžou za to i kontroverzní kroky nového prezidenta (3/24):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments