Archiv

Šokující slova princezny Kate: Přiznala, že fotka je podvrh. Sama ji upravila

Britská královská rodina zveřejnila v neděli fotografii zachycující princeznu Kate s jejími dětmi. Ačkoliv měl snímek uklidnit spekulace o princeznině zdravotním stavu, způsobil pravý opak. Lidé si všimli, že na fotkách něco nesedí. A očividně měli pravdu.

Poté, co se na královskou rodinu sesypala vlna kritiky, se Kate za nepovedenou fotku omluvila. „Chtěla jsem se omluvit za jakýkoliv zmatek, který způsobila rodinná fotografie, kterou jsme včera sdíleli,“ napsala na profil Kensingtonského paláce na sociální síti X.

„Jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuji s úpravami,“ vysvětlila a dodala, že doufá, že se všem, kteří v neděli oslavili Den matek, svátek vydařil. Den matek totiž ve Velké Británii připadá právě na 10. března.

[chooze:article;value:545716]

​Krátce po zveřejnění snímku stáhlo fotografii i několik zpravodajských agentur. Jak uvádí deník BBC, důvodem měly být obavy, že fotka byla „zmanipulována“. Odborníci si všimli například „nesrovnalostí u levé ruky princezny Charlotte“.

Fotka, kterou William s Kate zveřejnili, byla první od doby, co princezna podstoupila operaci břicha. Kvůli té byla hospitalizována v londýnské nemocnici, kde následně strávila 13 dní. Podle posledních informací by se měla zotavovat minimálně do Velikonoc.

Královská rodina není jen Karel III. a Camilla. Britové se více bojí o zdraví Kate, tvrdí historik:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments