Archiv

Tajný plán na návrat Kate odhalen: Zaměstnanci na něm pracují nepřetržitě

[chooze:gallery;value:34995]

​Přípravy na návrat princezny Kate do veřejného dění jsou v plném proudu. Pracovat na nich má několik týmů, které navzájem spolupracují. Podle portálu Mirror se na plánu podílí kromě nejbližších rádců Kate a Williama, jejich komunikačních týmů a stálých pracovníků Paláce i dva specialisté na komunikaci s veřejností, kteří pro Kate dříve pracovali.

Ti se princezně snaží sestavit co nejsmysluplnější rozvrh veřejných akcí. „Týmy pracují nepřežitě na plánu návratu princezny z Walesu k pracovním povinnostem, aby zvládla veškerý tlak kolem,“ svěřil se podle deníku The Sun tajný zdroj z okolí princezny.

[chooze:article;value:547017]

Po všech spekulacích ohledně zdraví Kate totiž bude veškerá pozornost upnutá právě na ni. „Všem je jasné, že ji bude po těchto nejasných týdnech plných spekulací sledovat celý svět,“ doplnil tajný zdroj.

Zatímco Kensingtonský palác zdůraznil, že se princezna ke královským povinnostem vrátí až po Velikonocích, po zveřejnění videa, kdy Kate po boku Williama navštívila farmářský obchod, se začalo mluvit o tom, že se princezna možná zúčastní i nedělní velikonoční mše.

Světové agentury stáhly upravené fotografie princezny Kate. Podívejte se na video (3/2023):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments