Archiv

Údajná milenka prince Williama prolomila mlčení. Její právník promluvil

[chooze:gallery;value:35203]

Bývalá britská modelka prolomila mlčení a prostřednictvím svých právníků se vyjádřila k údajnému milostnému poměru, který má mít s princem Williamem. „Fámy jsou naprosto nepravdivé,“ prohlásili její právníci pro Business Insider, píše web Entertainment Tonight.

Habnuryovou minulý týden katapultoval do centra pozornosti komik Stephen Colbert během jedné z epizod své noční talk show. „Království se po zdánlivém zmizení Kate Middletonové zachvělo. Internetoví detektivové hádají, že Kateina nepřítomnost může souviset s tím, že její manžel a budoucí král Anglie William má mít poměr,“ řekl v pořadu.

Poté dodal, že zmíněnou milenkou by neměl být nikdo jiný než právě Habnuryová, markýza z Cholmondeley. „No, a myslím si, že víme, kdo ta údajná druhá žena je. Řekněte to se mnou, markýza z Cholmondeley, jak krásné jméno,“ pokračoval komik podle portálu Page Six. O jejich poměru přitom média spekulují už od roku 2019.

[chooze:article;value:547117]

Čtyřicetiletá Habnuryová je od roku 2009 provdaná za Davida Rocksavagea, markýze z Cholmondeley. S ním má tři děti – čtrnáctiletá dvojčata Alexandra a Olivera a osmiletou dceru Iris. Manželé se s královským párem dlouhodobě přátelí a jejich syn Oliver dokonce sloužil jako čestná stráž během korunovace krále Karla III.

Od té doby, co princezna Kate kvůli operaci břicha zmizela z veřejného života, se kolem ní a Williama objevilo hned několik konspiračních teorií a spekulací. Kensingtonský palác se ale k žádné z nich nevyjadřuje a tvrdí, že princezna jen potřebuje čas na zotavení.

O víkendu Kate natočili, jak ve společnosti Williama odcházela z farmářského obchodu ve Windsoru. Ke královským povinnostem by se prý princezna mohla vrátit 17. dubna poté, co se její děti vrátí po Velikonocích do školy. Je ale možné, že se zúčastní už i tradiční velikonoční bohoslužby, která se koná 31. března.

Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments