Archiv

Úplněk se stínovým zatměním mění osud. Můžete mnohé získat, říká astroložka

Letošní březnový úplněk bude nejdůležitější pro Váhy. „Stane se něco zásadního. Jde o první jarní úplněk těsně před Velikonocemi. Zatmění Měsíce je velkou výzvou pro všechny. Energiím Vah vládne Venuše, je zaměřená na vztahy a partnerství, rodinu, lásku a má zvýraznit diplomacii ve vztazích,“ řekla astroložka a numeroložka Hana Černá.

Podle indiánských tradic se březnovému úplňku říká Vraní, protože vrány krákáním připomínají konec zimy, nebo Červí, protože z půdy na povrch vylézají žížaly a začínají kypřit půdu. Při březnovém úplňku dojde k polostínovému zatmění Měsíce, které zesiluje vliv úplňku. Podle astronoma Petra Horálka ale nebude v Česku viditelné okem.

Ve dnech zatmění Měsíce se podle astroložky mění osudy, jde o nečekané změny a nové začátky. „V době březnového úplňku půjde o silné citové prožitky. A to jak po stránce pozitivní, tak i po negativní. U mnoha lidí se projeví dokonce i nezvladatelná energie,“ podotkla Černá.

[chooze:article;value:547049]

​Podle ní může být psychika velmi ovlivněna tímto nebeským úkazem. „Na každého může působit jinak, lidé mohou být podrážděnější, náladoví, výbušní nebo roztržití. Je možné, že právě lidská selhání v období zatmění, dala vzniku pověr o zatmění jako o nešťastném znamení. V dřívějších dobách bylo zatmění Měsíce považováno za negativní, předpovídající nešťastné události a historické zlomy,“ doplnila.                                  

Úplněk ve znamení Vah mluví o tom, že by lidé měli více poslouchat svou intuici. „Přivodí nám nečekané nápady a řešení pracovních i osobních problémů. V období březnového úplňku budeme řešit vztahy, a to nejen soukromé, ale i pracovní. Buďte diplomaté, jak to Váhy umí, a hodně toho můžete v tyto dny získat ve všech oblastech života,“ podotkla astroložka.

„Záporné vztahy mohou gradovat, ale je to proto, abychom si uvědomili, co je důležité, co opravdu v životě chceme a začali na tom pracovat. Dejte si ale pozor na žárlivost. Je velmi vhodné dopřát si odpočinek, jít za kulturou, na výlety, ale hlavně se vyhýbat stresu. Neplánujte si nic náročného,“ zmínila Černá.

Numerologie

Po stránce numerologické je den pod číslem devět. „Jde o vztahový a citový den, pozor však na přecitlivělost a plané iluze. Den je vhodný pro dokončení určitých úkolů. Můžete ale začít plánovat i nové úkoly, ale s realizací počkejte po úplňku. Je to den vhodný pro studium, budete mít zvýšenou hladinu mentální energie,“ zmínila numeroložka.

[chooze:article;value:544096]

„Důležitá bude upřímná láska a harmonie. Období je vhodné pro lásku, zasnoubení, sňatek. Snažte se odpustit staré křivdy. Jde o období, kdy si můžeme spoustu věcí vyjasnit. Ale nenechte se vyprovokovat do hádky. Období je vhodné i pro cestování a záležitosti spojené se zahraničím,“ doplnila.

Zdraví

„Ve zdraví jsou ohrožené ledviny, močovody, slinivka, žlučník, kůže, bederní oblast i žíly. Pozor by si měli dát také lidé s diabetem. Kvůli nachlazení je třeba se vyhnout sezení na studeném povrchu, buďte dostatečně oblečení, i když začíná jaro,“ doporučila astroložka.

Jídelníček

V tyto dny byste měli omezit sůl a ostré koření. „Hlavně dodržujte pitný režim, více pijte bylinné čaje. Byliny nasbírané při úplňku mají velkou sílu a účinnost těch jarních je největší. Vyhovovat budou sladkovodní ryby, drůbež, ořechy i celer. Ze zeleniny jsou vhodné hlavně artyčoky, brokolice a růžičková kapusta,“ řekla Černá.

Zajímavost

Úplňky byly odedávna obdobím, kdy se dělaly rituály. Jedním z nich, který se dá uplatnit i dnes, je podle astroložky obřad odpuštění. „Odpusťte všem a každému, kdo není jako vy, potom odpusťte i svoje chyby, o kterých si myslíte, že jste se jich dopustili. Tyto obřady jsou v době zatmění Měsíce obzvláště silné, jejich účinek se může zdvojnásobit. K březnovému úplňku dochází ráno v 8:00, proto je nejlepší čas pro odpuštění noc před úplňkem než po něm,“ popsala.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments