Archiv

Velkolepá show i trefný vtip: Ewa Farna rozesmála halu plnou diváků

Jedna O2 arena nestačila, tak se Ewa Farna rozhodla přidat další a v pátek zazpívala v největší hale Česka. Celý koncert byla už od začátku pořádná jízda. „Ahoj, O2 areno. Kdo už tu je podruhé? Tak pro vás už tu nic nového nebude,“ zažertovala zpěvačka hned na začátku koncertu a rozesmála celou halu. Velkolepé vystoupení doprovázené tanečníky si ale lidé užili i podruhé a společně s Farnou si zazpívali.

Show byla zároveň i její oslavou třicetin a zpěvačka se s fanoušky podělila o vzpomínky z dospívání i doby, kdy už byla známá po celém Česku. Mezi diváky byl prý i její soused. „Já jsem tu nikdy na koncertu nebyl, ale zrovna Ewička je moje sousedka, tak jsem si řekl, že bych to zkusil. Já ji skoro nevídám, spíš jejího manžela, ona je taková hrozně tajemná,“ svěřil se jeden z mužů, který má kus od zpěvačky bydlet. Prozradil, že nejvíc se těší na píseň Tělo a Na ostří nože.

[chooze:article;value:530576]

Na koncertě se sešly tisíce fanoušků, které zpěvačka za léta svého vystupování nasbírala. „Těším se na celý koncert, takže snad mě nic nepřekvapí,“ svěřil se jeden z fanoušků Farne. Že se tento koncert vůbec uskuteční přitom nečekala ani samotná zpěvačka. „S tím, že bychom přidávali ještě jeden koncert, jsem opravdu nepočítala, dokonce již začala likvidace pódiové scénografie,“ prozradila před časem Farna.

„Obrovské množství zpráv od fanoušků, kteří na mé oslavě třicetin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si ji chtějí zopakovat ještě jednou, mě po týdnu po vyprodaném koncertě přesvědčilo o jeho zopakování,“ popsala zpěvačka.

[chooze:article;value:525860]

Přidání druhé show je pro ni ohromný úspěch. „Přistupuju k tomu však s pokorou a taky rovnou dodávám, že tento přidaný koncert bude zároveň poslední šancí zhlédnout toto představení. Hodlám si jej užít stejně jako ten první,“ slíbila zpěvačka a svému slovu také dostála.

Český slavík 2023: Absolutní vítězkou je Farna. Do síně slávy vstoupil Neckář (11/2023):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments