Archiv

Výbuch u paneláku na Domažlicku: Policie zadržela muže, už zná motiv

Na objasnění výbuchu před vchodem paneláku na Domažlicku z 21. února pracoval speciální tým. „Po několika dnech důkladného prověřování, kterému se věnoval speciální tým policistů, se před chvílí podařilo kriminalistům ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadržet podezřelého třicetiletého muže, který měl tento nástražný výbušný systém na místo uložit,“ oznámila policie ve středu na sociální síti X.

Před vchodem měl podle dřívějších informací v noci z 18. na 19. února nechat papírovou krabičku. Když ji 44letý muž, který se vracel z práce, nohou odstrčil, explodovala a střepiny ho zranily v obličeji.

„Podle zatím zjištěných skutečností mělo být motivem tohoto protiprávního jednání vyřizování osobních sporů,“ informovali policisté.

[chooze:article;value:536264]

Kriminalisté zatím muže neobvinili. „V současné době budou s podezřelým prováděny ze strany krajských kriminalistů další potřebné procesní úkony,“ sdělili.

„Chtěli bychom tedy ujistit veřejnost, že jí případné další nebezpečí v souvislosti s tímto případem nehrozí. O dalším vývoji vás budeme, jakmile to bude možné, informovat,“ doplnili.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments