Archiv

William prolomil mlčení. Konečně se vyjádřil k nemocné Kate

Od operace břicha, kterou princezna z Walesu podstoupila v polovině ledna, jako by se po ní slehla zem. Kensingtonský palác se k jejímu stavu vyjadřuje jen zřídka, lidé se proto začali o zdraví milovaného člena britské královské rodiny obávat.

Na sociálních sítích se dokonce začaly šířit nejrůznější konspirační teorie. Někteří si myslí, že je Kate v kómatu. Jiní jsou zase přesvědčení, že podstoupila potrat.

Obrovský tlak nakonec nevydržel princ William, který se po dlouhé době ke stavu své nemocné chotě vyjádřil. Na dotaz magazínu People, co si myslí právě o konspiračních teoriích, odpověděl jeho mluvčí ale poměrně stroze. „Zaměřuje se na svou práci, a ne na sociální sítě,“ řekl.

[chooze:article;value:544762]

Sám William je přitom nyní v nelehké situaci. Kromě rodiny se stará i o některé královské povinnosti. Ty převzal poté, co jeho otci Karlu III. diagnostikovali lékaři rakovinu.

Minulý týden Kensingtonský palác uvedl, že se princezně daří dobře. „V lednu jsme dali jasně najevo časové osy ohledně zotavení princezny. Budeme zveřejňovat pouze významné změny,“ reagoval následně ještě na dotaz The New York Post. Už po operaci palác avizoval, že se princezna nevrátí ke svým povinnostem dříve než během Velikonoc.

Fotografům se v pondělí podařilo poprvé za poslední tři měsíce zachytit princeznu, když jela v autě s matkou Carole. Následně se pak začaly šířit teorie, že šlo o dvojnici. Podrobnější informace naleznete v tomto článku na TN.cz.

Ani nejbližší netuší, kde princezna Kate je. Více se dozvíte v následující reportáži (3/2024):

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments