Archiv

William se bojí nejhoršího. Kate už prý vůbec není pod kontrolou

[chooze:gallery;value:27435]

Princ William se podle zdroje blízkého královskému páru, který promluvil pro deník The Nation, obává nejhoršího. Kate totiž podle něj učinila závažné rozhodnutí – hodlá odstoupit od svých povinností. Ty si totiž za celou dobu v královské rodině vybraly „strašlivou daň na jejím fyzickém a duševním zdraví“.

„Ujistil se, že věděla, do čeho jde, když si ho vzala, a odvedla skvělou práci. Obává se, že se stala emocionálně nestabilní, ale ona trvá na tom, že konečně vidí jasně,“ řekl zdroj. „Věděla, že když se provdala za Williama, její život se navždy změní, ale ani v nejdivočejších snech si nemyslela, že bude tak intenzivní,“ dodal druhý zdroj.

​Kateino rozhodnutí prý posílily i týdny, které v rámci pooperační rekonvalescence rozhodla strávit mimo zrak veřejnosti. „William je z jejího rozhodnutí bez sebe. Je ohromen, že jeho žena mohla o takovém kroku vůbec přemýšlet,“ dodal zdroj.

[chooze:article;value:547117]

Právě psychické potíže, kterými si dle spekulací princezna Kate prochází, znepokojují fanoušky. Všímají si totiž podobností mezi ní a princeznou Dianou. Na to, že by Kate mohla procházet stejnými stavy jako kdysi princezna Diana, upozornila přednedávnem i expertka na královskou rodinu Angela Levinová pro server The News.

​Podle ní se teď William ocitá v podobné situaci jako před lety, kdy se staral o Dianu. „Musel se vypořádat s jejími duševními nemocemi, plakala a křičela, a když se zavřela do pokoje, nosil jí kapesníčky,“ popsala expertka. „Ale teď je to zralý muž a ví, že jeho prioritou je starat se o jeho ženu,“ dodala.

To, že péče o rodinu je pro Williama prioritou, ostatně ukázal už krátce poté, co se Kate vrátila z nemocnice domů. Tehdy se rozhodl převzít jen část královských povinností, které na něj připadly poté, co Buckinghamský palác oznámil, že král Karel III. trpí rakovinou. William se ale rozhodl, že si většinu času nechá pro svou rodinu.

Klinikou, kde operovali Kate otřásá skandál! Personál se pokoušel dostat k jejím lékařským záznamům:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments