Archiv

William se ukazuje s dvojnicí Kate. Dokazovat to mají zásadní detaily

[chooze:gallery;value:35236]

Spekulace o zdraví princezny Kate rostou. Jsou to už více než dva měsíce, co se princezna ztratila z očí veřejnosti a od lednové operace o ní nikdo nic neví. Mnozí zajásali, když se o víkendu objevila po boku Williama.

Na první pohled se totiž zdálo, že si královský pár užívá nákupy a vše je tak, jak má být. „Princezna z Walesu se usmívala a vypadala odpočatě a šťastně, když byla se svým manželem Williamem na nákupech,“ popsal deník The Sun, kterému se podařilo pár zachytit.

Pozorní fanoušci si ale všimli, že na snímcích něco nesedí. Domnívají se, že Kate vlastně vůbec nebyla Kate. Podle nich mělo jít o dvojnici, která se za princeznu jen vydávala. „Očividně to není Kate,“ cituje deník Daily News novinářku Sonju McLaughlan, která sdílí stejný názor jako fanoušci britské královské rodiny. A mají pro to hned několik pádných argumentů.

[chooze:article;value:547117]

​Zaráží je například to, že „Kate“ spatřená v obchodě má výrazně špičatější uši než ta Kate, kterou jsme doposud znali. Všimli si také toho, že „Kate“ měla méně klenutější kořen nosu a ostřejší líce. 

Zarážející je i to, že údajná princezna nese plnou nákupní tašku. Pokud je skutečně po operaci břicha, zřejmě by neměla nosit nic těžkého. Zvlášť, zvážíme-li i to, že princ William, který jindy na veřejnosti vystupuje jako pravý gentleman, nechá Kate těžký nákup nést. Ačkoliv sám nese zhruba stejně naplněnou tašku, druhou ruku má volnou.

Buckinghamský palác se k situaci nevyjádřil a stále mlží i ohledně princeznina zdravotního stavu. Podle prvotních informací se měla princezna vrátit ke svým královským povinnostem zhruba o Velikonocích, zda se tak skutečně stane, zatím není jasné.

Unikly přísně tajné informace o zdraví Kate: Klinika spustila vyšetřování:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments