Archiv

Zemřel oblíbený zpěvák. Desítky let tvořil duo se svou ženou

[chooze:gallery;value:35045]

Oblíbený zpěvák, bavič a herec podlehl ve čtvrtek ve svém domě v Los Angeles zdravotním potížím spojených s Alzheimerovou chorobou, kterou mu lékaři diagnostikovali v roce 2019. Bylo mu 88 let. Médiím to potvrdila mluvčí rodiny Susan DuBowová, píše portál NBC News.

Lawrence se proslavil zejména jako člen pěveckého dua Steve & Eydie, které od roku 1954 tvořil s Eydie Gorméovou, kterou si vzal později za ženu. V 70. a 80. letech spolu mimo jiné odehráli sérii vyprodaných koncertů ve slavné Carnegie Hall v New Yorku.

Pravidelně se také objevovali na televizních obrazovkách, kde dělali speciály a hostovali v různých pořadech. Vystupovali spolu až do roku 2009, kdy se Gorméová rozhodla ze zdravotních důvodů svoji kariéru ukončit. 

[chooze:article;value:544956]

Společně si zahráli i v několika divadelních inscenací na Broadwayi, píše web ABC News. Lawrence za svůj výkon v muzikálu „What Makes Sammy Run?“ dokonce získal nominaci na prestižní divadelní cenu Tony Awards.

I přes úspěch jejich dua se ale oba věnovali také sólovým kariérám. Lawrence například v roce 1962 vydal romantickou baladu „Go Away Little Girl“, se kterou sklidil velký úspěch.

V epizodních rolích se Lawrence objevoval také v seriálech. Menší role si střihnul například v Chůvě k pohledání, Kriminálce Las Vegas, Dva a půl chlapa, Gilmorových děvčatech nebo To je vražda, napsala. Naposledy si zahrál v seriálu Procitnutí v roce 2012.

Zpěvák Robbie Williams slaví padesátiny, kariéru začínal velmi mladý:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments